Усмихнато чаено парти!
На 25.10. 2018г. в  III Б група „Шарено петле“ се проведе „Усмихнато чаено парти“.
Деца, родители и учители казахме „ДА“ на приятелството, добрите взаимоотношения, и желанието да бъдем заедно и да се забавляваме.  
Подготвихме се за участие в Национален конкурс „Най усмихнат клас на България 2018г“, като изработихме емотикони – усмивки, с които да участваме. Медиатор на срещата бе г-жа Лиляна Евтимова., 
За ведрата обстановка допринесоха ароматният липов чай и умението на децата  да сервират атрактивно п
редварително подготвените салфетки, чашки  и  бисквитки. 
Усмихнатата ни чаена среща се получи, усмивките също!
Ако и вие ни харесвате – моля, подкрепете ни, като гласувате за нас.
Екип на :) „Шарено петле“

Здравейте с Усмивка!
Благодарим Ви сърдечно за Вашата инициатива, че участвате в 5-ти Национален конкурс “Най-усмихнат клас на България 2018”, най-големия конкурс за усмивки в страната и казвате с нас, Сдружение “Усмивка” отново ДА на усмивката в училище!
Вие сте регистрирани за конкурса и Вашата чудесна снимка беше публикувана успешно на www.usmivka2018.org!
Благодарим Ви, че показвате на всички уважението, сплотеността и подкрепата във Вашия клас и просто се забавлявате! Бъдете все така най-усмихнатите и карайте другите да се усмихнат!
Искаме да Ви информираме, че след приключване на регистрацията в конкурса на 31.10.2018, стартира онлайн гласуването на 01.11.2018.  
Подкрепете Вашия любим най-усмихнат клас между 01.11.2018 и 01.12.2018! Поканете и Ваши близки и приятели да гласуват и да Ви подкрепят!
За да се избегне манипулация на гласуването, има ограничение за 1 гласуване на всеки 24 часа от определен IP адрес.

Успех на всички и сърдечни поздрави!

Всички деца, участвали в конкурса получават е-Грамота от Сдружение „Усмивка“ и Община Бургас. Всички учители, участвали в конкурса получават е-Сертификат от Сдружение „Усмивка“ и Община Бургас.

Победителите ще бъдат наградени както всяка година в официална церемония на 07.12.2018 в Община Бургас и с регионално и национално медийно участие.
Благодарим Ви за усмивките!
Поздрави и усмивки от Бургас

Ивелина Ливингстън  /Доброволец/;  Митка Георгиева /Председател на УС/